Покров завершив реєстрацію на ЗНО

Покров завершив реєстрацію на ЗНО

Шостого лютого було дано старт реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Про своє право заявили і покровчани.

Як повідомили у міському управлінні освіти, зареєстровано 147 абітурієнтів. Усього ж у місті 149 випускників, двоє з них звільнені від ДПА та ЗНО по хворобі.

Нагадаємо, ЗНО проходитиме за 12 предметами. Абітурієнти складатимуть українську мову і літературу, історію України, математику, біологію, географію, фізику, хімію, англійську, німецьку, французьку, іспанську та російську мови. Під час реєстрації випускники мають можливість обрати результат якої сертифікаційної роботи буде їм зарахований як ДПА.

Кожен має право складати тести максимум з 4 дисциплін. Обов’язкові – дві: українська мова та література, математика або історія України на вибір.

Тобто, всі без винятку випускники проходитимуть випробування з української мови та літератури. 85 покровчан обрали другим предметом історію України, 62-математику. З предметів на вибір 29 складатиме біологію, 37 – географію, 38 – математику, 22 – фізику, 19 – англійську мову, 2 – хімію.

На завершальному етапі й підготовка до пробного ЗНО, яке проходитиме на базі НВК№2, у даний час проводиться сертифікація персоналу.

Основна ж сесія стартує 23 травня та триватиме до 16 червня, на неї вже зареєструвалося понад 16 тисяч абітурієнтів Дніпропетровщини.

Прес-служба міського голови.

Залишити коментар

Відправити