Поліцейські Покрову за допомогою службового собаки виявили наркотики та тротилову шашку

Поліцейські Покрову за допомогою службового собаки виявили наркотики та тротилову шашку

Тротилову шашку вагою 200 г та пакунки з коноплями виявили правоохоронці за допомогою службового собаки Кузьми за місцем мешкання 43-річного місцевого мешканця.

4 листопада поліцейські Покровського відділення поліції спільно з працівниками кінологічного центру ГУНП в Дніпропетровській області із залученням службового собаки провели санкціонований судом обшук у будинку місцевого мешканця. Обшук відбувся під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Під час слідчих дій правоохоронці виявили у будинку предмет, схожий на тротилову шашку вагою 200 г. Також з території домоволодіння було вилучено 3 поліетиленові пакети та газетний пакунок із сухою подрібненою марихуаною.

Всі речові докази вилучили та направили на експертизу. Після отримання результатів дослідження вирішуватиметься питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру.

поліцейські покрову за допомогою службового собаки виявили наркотики та тротилову шашку  - зображення 1

поліцейські покрову за допомогою службового собаки виявили наркотики та тротилову шашку  - зображення 2

поліцейські покрову за допомогою службового собаки виявили наркотики та тротилову шашку  - зображення 3

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити