Рятувальники провели громадську акцію «ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ» (+ВИДЕО))

Рятувальники провели громадську акцію «ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ» (+ВИДЕО))

5 квітня на подвір’ї Будинку творчості дітей та юнацтва в місті Покров стартувала Всеукраїнська громадська акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти". Співробітники Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області зустрілися з мешканцями міста та школярами, щоб нагадати кожному про важливість професії рятувальника, розповісти про історію створення пожежної охорони, показати техніку та обладнання, яке використовується при ліквідації пожеж та будь-яких інших надзвичайних ситуаціях, а також навчити самих громадян не потрапляти до небезпечних ситуацій, як не розгубитися та прийняти єдине вірне рішення у разі небезпеки.

Головним завданням проведення акції є ознайомлення дітей та дорослих з основами пожежної безпеки, роз’ясненням правил безпеки життєдіяльності та популяризації професії рятувальника, адже ця професія досить складна і небезпечна. Люди, що присвятили своє життя порятунку інших - дуже сміливі та самовіддані, готові протистояти будь-яким труднощам та небезпекам.

рятувальники провели громадську акцію «запобігти. врятувати. допомогти» ( видео)) - изображение 1

На початку акції рятувальники ознайомили присутніх з пожежною технікою, розповіли про пожежі які їм приходилося приборкувати на протязі року. Нагадали про важливість дотримання правил безпеки та навчили як потрібно діяти в разі небезпеки. Дозволили дітлахам приміряти на собі пожежне спорядження та посидіти за кермом автомобіля.

Також фахівці рятувальної справи приготували для юнаків безліч розважальних заходів, аби дізнатися наскільки глибокі знання вони мають з основ безпеки життєдіяльності, а вихованці міського Будинку творчості підготували свої творчі виступи для усіх присутніх. Під час конкурсу малюнка на асфальті "Рятувальник – професія героїчна" діти продемонстрували своє бачення професії рятувальника, а кращі отримали почесні грамоти.

Цього дня організатори акції ще раз довели, що бійці ДСНС вміють не лише ліквідовувати надзвичайні події, а й дарувати дітям знання з безпеки життєдіяльності разом зі святковим настроєм.

За інформацією Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити