СОЦІАЛЬНА СФЕРА ПОКРОВА - ПРАЦЮЄ

СОЦІАЛЬНА СФЕРА ПОКРОВА - ПРАЦЮЄ

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину за тиждень здійснено прийом 58  громадян. Для отримання консультацій, довідок, оформлення запитів справ в інші райони звернулося 105 осіб. Опрацьовано 12 прийнятих справ.

Взято на обслуговання до територіального центру одну особу,  ухвалено два рішення про надання  соціальної послуги «денний догляд», «соціальна адаптація» у відділенні  денного догляду та два рішення  щодо надання  соціальної послуги «догляд вдома», «натуральна допомога»  у відділенні  соціальної допомоги вдома терцентру.

Відправлено  6 сформованих справ та одна заява  осіб з інвалідністю щодо забезпечення технічними засобами реабілітації.

В управлінні обліковується 4422 отримувача субсидій, 2484 отримувача державних допомог, 1143 домогосподарства, де користуються пільгами, 296 учасники АТО, 413 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування  продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Працює гаряча телефонна лінія (0956882295) для соціальної підтримки громадян похилого віку, які опинились в складних життєвих обставинах

Покровська міська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості повідомляє

телефон для консультацій: 0961196760; 0963752467.

Державна служба зайнятості працює, нарахування та виплати здійснюються в межах кошторису та надходження внесків. Зараз  завершили фінансування першої декади лютого, фінансують другу.

Прес-служба міського голови

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити