СОЦІАЛЬНА СФЕРА ПОКРОВА - ПРАЦЮЄ

СОЦІАЛЬНА СФЕРА ПОКРОВА - ПРАЦЮЄ

Соціальна сфера міста працює у посиленому режимі.

В управлінні праці та соціального захисту населення здійснюється реєстрація внутрішньо-переміщених осіб.

На сьогодні зареєстровано 1940 осіб, з них 550 дітей. За минулий тиждень вимушеним переселенцям надано 624 продуктових набори та миючі засоби.

Здійснено прийом 247 громадян для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони надання консультацій.

Опрацьовано 103 прийнятих особових справ.

У співпраці з терцентром організовано соціальний захист 22 осіб, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Управління взяло участь у діалоговому  заході Асоціації міст України  з питань соціального захисту та соціального забезпечення за участю представників Мінсоцполітики,  в онлайн інформаційній сесії на тему «Організація надання соціальних послуг в умовах воєнного стану. Робота з внутрішньо переміщеними особами в громадах», яка організована  регіональним офісом Програми «U – LEAD з Європою»  та у вебінарі на тему: „Організація і забезпечення надання соціальних послуг в умовах воєнного стану”.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Працює гаряча телефонна лінія (095 6882295) для соціальної підтримки громадян похилого віку, які опинились у складних життєвих обставинах.

Консультації щодо працевлаштування, особливостей реєстрації в службі зайнятості, актуальних вакансій можна отримати у приміщенні УП та СЗН й безпосередньо в Покровській міській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, або за телефонами 0961196760; 0963752467.

Подати документи для реєстрації в службі зайнятості як безробітної особи можливо: через портал електронних послуг, додаток “Дія”: засобами телекомунікаційного зв'язку, через Google-форми на сайті Державної служби зайнятості; при особистому зверненні до Покровської філії.

Прес-служба міського голови

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити