Сьогодні вночі невідомими було здійснено вісім підпалів щитових у семи будинках міста

Сьогодні вночі невідомими було здійснено вісім підпалів щитових у семи будинках міста

На щастя обійшлося без жертв, але цей вечір став справжнім жахом для мешканців, про що люди написали у соцмережах. Як повідомили надзвичайники, перший сигнал надійшов близько десятої вечора, наступні з інтервалами у 20-40 хвилин, аж до 24.00. На місце події одразу прибули вогнеборці.

Підпали зафіксовані у семи будинках вулиць Партизанська, Центральна, Шатохіна, Чіатурська, Героїв України. За деякими адресами одразу у кількох під’їздах, на різних поверхах. Горіли електрощитові, від яких зайнялися і двері деяких помешкань. За розповідями людей, зловмисники діяли тихо, проте жителі помітили двох чоловіків, що вибігали з під’їзду. У жителів немає сумнівів щодо навмисних дій, з цим фактом вже будуть працювати правоохоронці.

Ще з перших хвилин події на місці працює управляюча кампанія, відновлює світло у постраждалих квартирах, від завтра почнуться роботи в обгорілих під’їздах.

Мешканці оговтуються після страшної ночі, розповідають, що пережили справжній шок. Вражає зухвалість невідомих паліїв, які поставили під загрозу життя десятків людей, що могли опинитися у вогняній пастці.

Надзвичайники та правоохоронці закликають бути пильними, звертати увагу на підозрілих осіб, що заходять до будинку, або чатують біля нього. Не залишатись байдужими, одразу телефонувати до поліції – 4-20-02, 093-908-59-46, пожежників – 101, 6-05-30, служби охорони "Джеб" - 097-202-20-11, чергового диспетчера виконкому - (05667) 4-25-32, 4-34-04.

Пам’ятайте, що прості речі рятують життя!

Прес-служба міського голови

сьогодні вночі невідомими було здійснено вісім підпалів щитових у семи будинках міста - изображение 1

сьогодні вночі невідомими було здійснено вісім підпалів щитових у семи будинках міста - изображение 2

сьогодні вночі невідомими було здійснено вісім підпалів щитових у семи будинках міста - изображение 3

Залишити коментар

Відправити