ТВОРЧІ ПЕРЕМОГИ РІДНІЙ УКРАЇНІ!

ТВОРЧІ ПЕРЕМОГИ РІДНІЙ УКРАЇНІ!

Саме з таким прагненням завершили навчальний рік вихованці закладів культури виконкому -  Школи мистецтв. А останні здобутки стали яскравим штрихом вже пройденому.

На календарі початок літа – канікули, але для творчих особистостей це ще один період, аби відкрити для себе нові горизонти. Такими є викладачі й вихованці Школи мистецтв – небайдужими особистостями. Заклад відкрив свій мистецький фронт, гучно заявляв про себе і на конкурсах всіх рівнів. Останні результати є твердженням цьому.

творчі перемоги рідній україні! - зображення 1

Гран-прі V Відкритого конкурсу бандуристів та вокалістів імені Надії Марченко у своїй віковій категорії завоювала бандуристка Варвара Сізова, викладач Наталія Горб. У конкурсі взяли участь виконавці з усієї України - Рівненської, Харківської, Дніпропетровської, Черкаської, Хмельницької, Полтавської, Тернопільської, Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Волинської, Чернігівської, Житомирської, Донецької, Київської, Одеської областей. Він став справжнім форумом бандурного мистецтва, на якому покровчанка здобула найвищу творчу сходинку.

творчі перемоги рідній україні! - зображення 2

Вокальну перемогу принесла місту та школі Владлена Іващенко, викладач Ганна Доценко. Вона посіла перше місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Країна майбутнього". Це не перша перемога вокалістки, яку містяни знають як активну учасницю творчих заходів.

творчі перемоги рідній україні! - зображення 3

Друге місце завоювала і юна піаністка, вихованка Наталії Остапчук, Ольга Радік. Дівчинка взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Київ арт фест", де показала відмінну підготовку та справжню любов до інструмента.

творчі перемоги рідній україні! - зображення 4

Україну – країну миру та творення зображали у своїх картинах і юні художники школи, учні Тетяни Думчикової та Тетяни Дмитрук. Єлизавета Охота, Ренат Юзьков, Єлизавета Шейник, Софія Середа отримали дипломи за участь у Всеукраїнській онлайн - виставці "Україна - мирна країна ".  Учні художнього класу також нагороджені дипломами, грамотами, подяками за участь у Всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва " В очікуванні Різдва"  і ІІ Всеукраїнському інтернет- конкурсі живопису " Натхнення".

Творчий рік не завершено, він триває для тих, хто вміє чути, бачити й відкривати прекрасне.

творчі перемоги рідній україні! - зображення 5

творчі перемоги рідній україні! - зображення 6

Прес-служба міського голови

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити