У Покрові поліцейські розшукали злодія, який обікрав квартиру та сарай місцевої жительки

У Покрові поліцейські розшукали злодія, який обікрав квартиру та сарай місцевої жительки

Чоловік помітив ключі, які літня жінка забулась у замку дверей, та забрав їх. Потім прослідкував, коли власниці не було вдома, обікрав оселю, а за декілька днів – ще й сарай, розташований у дворі будинку.

11 березня до Покровського відділення поліції надійшло повідомлення про квартирну крадіжку. 85-річна потерпіла розповіла, що поки її не було вдома, невідомий обікрав її оселю. Через декілька днів вона знову звернулася до поліції із заявою про викрадення двох велосипедів із сараю.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний раніше засуджений місцевий мешканець. Як з’ясувалося,  чоловік помітив в’язку ключів, які власниця забулася в замку дверей та забрав їх. Через деякий час відкрив квартиру і виніс дві палатки, насос та гроші в сумі майже 1 400 гривень.

у покрові поліцейські розшукали злодія, який обікрав квартиру та сарай місцевої жительки - зображення 1

Поліцейські встановили, що згодом крадій ще раз скористався ключами і проник до сараю, розташованому у дворі багатоповерхівки та викрав звідти два велосипеди. Викрадені речі чоловік продав. Правоохоронці розшукали та повернули власниці викрадене майно.

23 березня за погодженням з окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити