За добу на Дніпропетровщині поліцейські затримали 11 осіб, які підозрюються у диверсійній діяльності, та 4 мародери 

За добу на Дніпропетровщині поліцейські затримали 11 осіб, які підозрюються у диверсійній діяльності, та 4 мародери 

Затриманих доставили до відділів поліції та Служби безпеки України для проведення слідчих заходів та встановлення їх можливих спільників.

Зокрема, у  м. Дніпро по пр. Олександра Поля затримано чоловіка, який фотографував службовий автомобіль правоохоронців.  Під час перевірки у його мобільному телефоні виявлено діалог у «вайбері» з особою під аватаркою ФСБ та дзвінки з прихованих номерів. У іншого затриманого вилучили блокноти із записами про атомні електростанції, мости, а також російські сім-картки.

за добу на дніпропетровщині поліцейські затримали 11 осіб, які підозрюються у диверсійній діяльності, та 4 мародери  - зображення 1

Троє підозрюваних, яких затримали у Дніпрі та Павлограді, були озброєні автоматом Калашникова, гранатою Ф-1 та гвинтівкою Мосіна.

У м. Кривий Ріг поліцейські затримали двох мародерів з пристроями для відкривання дверей та магнітними ключами. Ще двох чоловіків виявили у Новомосковську – вони пошкодили замки у гаражі та викрали два мопеди.

Закликаємо мешканців неухильно дотримуватися комендантської години, правил переїзду блокпостів, не фотографувати нашу техніку та стратегічні об’єкти.

 

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити