За серію майнових злочинів та збереження наркотиків поліція Покрова викрила місцевого жителя

За серію майнових злочинів та збереження наркотиків поліція Покрова викрила місцевого жителя

​​​​​​​На одній із викрадених автівок чоловік перевозив 85 сліп-пакетів із марихуаною та інструменти, які викрав раніше з гаражів та сараїв містян.  

18 квітня у м. Покрові працівники поліції зупинили автомобіль «Део Ланос» без номерних знаків, водій якого перебував у стані сп’яніння. 

Під час перевірки  транспортного засобу поліцейські з’ясували, що автівка перебуває у розшуку з 10 лютого поточного року. У багажнику транспортного засобу правоохоронці виявили інструменти та речі, а в сумці підозрюваного - сліп-пакети із подрібненою марихуаною.

Слідством встановлено, що чоловік причетний ще до одного незаконного заволодіння транспортного засобу та до серії крадіжок з гаражів та сараїв мешканців Покрову. Вилучені у багажнику автівки речі саме і належать потерпілим громадянам.

за серію майнових злочинів та збереження наркотиків поліція покрова викрила місцевого жителя - зображення 1

Правопорушником виявився 31-річний місцевий житель, раніше неодноразово засуджений за аналогічні злочини. Все вилучене направили на експертизу. Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 126 та 130 КУпАП.

19 квітня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою викрадачу оголосили про підозру за ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Також триває досудове розслідування за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області 
за матеріалами Нікопольського РУП

за серію майнових злочинів та збереження наркотиків поліція покрова викрила місцевого жителя - зображення 2

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити