Олександра Сотула взяла участь у черговому засіданні МДО “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Дніпропетровської області”

Олександра Сотула взяла участь у черговому засіданні МДО “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Дніпропетровської області”

4 лютого 2022 року у Дніпропетровській обласній раді депутат Сотула Олександра Федорівна взяла участь у черговому засіданні міжфракційного депутатського об’єднання “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Дніпропетровської області”. Депутати розглянули наступні питання:

Порядок денний засідання депутатської групи:

• Про порядок денний засідання.

• Обрання секретаря засідання.

• Стамбульська конвенція: 5 причин недопущення ратифікації.

• Обговорення організації та проведення молитовного сніданку Дніпропетровської області у 2022 році.

• Християнська етика та її впровадження в освітній процес.

• Проведення круглого столу голови Дніпропетровської обласної ради Лукашука М.В. та представників ради християнських церков.

• Різне.

Проголосували та прийняли рішення щодо підготовки обґрунтованих звернень від депутатського об’єднання на Президента України, голову Верховної ради України та голів фракцій та депутатських груп ВРУ щодо недопущення ратифікації Стамбульської конвенції.

олександра сотула взяла участь у черговому засіданні мдо “за духовність, моральність та християнський шлях розвитку дніпропетровської області” - зображення 1

Також дискутували щодо вивчення основ християнської етики у школах нашого регіону. На сьогодні тільки в декількох школах дітям викладають факультативно християнську етику, але наше депутатське об’єднання вирішило провести переговори з освітянами та керівництвом області щодо можливості включення даної дисципліни у всіх навчальних закладах.

Обговорили організаційні моменти з проведення першого молитовного сніданку Дніпропетровської області та можливості проведення круглого столу керівництва області та представників Ради християнських церков.

Головна наша задача – об’єднання суспільства за рахунок християнських цінностей заради світлого майбутньому наших дітей! Робимо все можливе!

ВО "Батьківщина" Дніпропетровська область
Залишити коментар

Відправити