Смачний подарунок від «Батьківщини» на День народження Покрова

Смачний подарунок від «Батьківщини» на День народження Покрова

12 жовтня Покров відзначив свій 63-й День народження. Зі святом мешканців міста привітала голова Нікопольської окружної організації ВО "Батьківщина" Олександра Сотула.

"Шановні мешканці Покрова! Щиро вітаю вас з Днем народження міста! Бажаю вам розвитку, процвітання, здійснення мрій! Хай в кожній родині панує мир, щастя, здоров’я благополуччя!" - сказала вона.

смачний подарунок від «батьківщини» на день народження покрова - изображение 1

До Нікопольської окружної організації ВО "Батьківщина" входять міста Нікополь, Покров та Нікопольський район. Участь у святкування Днів міст вже стала для партійців доброю традицією. Тож і цього разу вони не залишилися осторонь Дня народження Покрова.

смачний подарунок від «батьківщини» на день народження покрова - изображение 2

За ініціативи Олександри Сотули та за підтримки в.о. голови Покровської міської організації ВО "Батьківщина" Володимира Новицького було організовано справжнє святкове частування для городян.

смачний подарунок від «батьківщини» на день народження покрова - изображение 3

Головною стравою став смачний плов з м’ясом. Його готували просто неба за особливим рецептом, і неповторний аромат, що розповсюджувався святковим містом, приваблював до намету "Батьківщини" десятки городян. Вони приємно дивувалися тому, що частування було абсолютно безкоштовним, приводили друзів та знайомих, із задоволенням куштували смачну та поживну страву.

смачний подарунок від «батьківщини» на день народження покрова - изображение 4

Також пригощали гарячим чаєм з солодощами. Причому чай наливали зі справжнього раритету – самовара аж 1898 року виготовлення! Кажуть, що напій, приготований у такому посуді, має особливий смак, і чимало жителів Покрова змогли в цьому переконатися особисто. А найменшим мешканцям міста партійці дарували повітряні кульки та ласощі.

смачний подарунок від «батьківщини» на день народження покрова - изображение 5

Винагородою за старання для активістів "Батьківщини" стали слова вдячності від земляків та щирі дитячі посмішки.

смачний подарунок від «батьківщини» на день народження покрова - изображение 6

Нікопольська окружна організація ВО "Батьківщина"

Залишити коментар

Відправити