Апостолове відзначило День міста (ВІДЕО)

Апостолове відзначило День міста (ВІДЕО)

Святкування 228-ї річниці з дня заснування міста відбулося 5 червня. Наші журналісти відвідали  святкові заходи і раді поділитися з вами своїми враженнями.

З самого суботнього ранку центр міста перетворився на територію суцільного свята. Сприяла гарному настрою і погода – дощі, що кілька днів заливали наш регіон, взяли паузу, щоб не псувати свято. Тож поступово центральна площа міста заповнювалась усміхненими людьми, що вже скучили за справжнім святом. А заняття до вподоби знайти тут міг кожен.

Особливо багато уваги було приділено найменшим мешканцям громади -  для дітей працювали різноманітні атракціони, проводилися майстер-класи, конкурси та змагання, їх розважали аніматори. Родзинкою свята, за словами організаторів, стали численні фотозони, адже їх створювали самі мешканці міста для своїх земляків.

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 1

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 2

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 3

Цікаву та різноманітну концертну програму підготували творчі осередки міста. Декілька поколінь талантів Апостолового подбали, щоб кожен глядач отримав найкращі враження: зі сцени звучали українські народні пісні, хіти 80-х років та популярні мелодії сучасності; масштабні танцювальні номери поєднували сучасні, бальні та запальні східні танці. Глядачі палко підтримували артистів, адже свої виступи їм дарували друзі, рідні та близькі.

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 4

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 5

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 6

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 7

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 8

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 9

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 10

Під час короткої офіційної частини апостолівців зі святом привітали міський голова Андрій Оса та голова Криворізької районної ради Віктор Мудрий, які розповіли про найближчі плани з розбудови громади. Заслужені нагороди отримали переможці та призери турнірів з шашок та шахів на Кубок міського голови, що відбувся раніше.

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 11

апостолове відзначило день міста (відео) - зображення 12

А завершилося святкування Дня міста танцями під запальні треки діджея.

Євген Січкаренко
Відео автора, фото Яни Новицької

Залишити коментар

Відправити