«Авангард» провів перший домашній матч в Суперлізі 2021/2022 (ВІДЕО)

«Авангард» провів перший домашній матч в Суперлізі 2021/2022 (ВІДЕО)

14 серпня у другому турі чемпіонату покровці приймали на своєму полі «Агро-КМР» з села Троїцького Павлоградського району.

Гості цього сезону дебютували в Суперлізі, свій перший матч у вищому дивізіоні обласної першості вони провели тільки 8 серпня, зігравши внічию 2:2 з командою «ДЮСШ-1-Кривбас-84». На цьому тлі бронзовий призер двох останніх чемпіонатів «Авангард» виглядав явним фаворитом у очному протистоянні.

«авангард» провів перший домашній матч в суперлізі 2021/2022 (відео) - зображення 1

Втім, статус дебютантів не особливо збентежив футболістів «Агро-КМР» і весь перший тайм вболівальники спостерігали досить рівну гру. Команди обмінялися декількома гольовими моментами, перевірили на міцність каркаси воріт суперників, напружували голкіперів дальніми ударами.

«авангард» провів перший домашній матч в суперлізі 2021/2022 (відео) - зображення 2

У другій половині матчу «Авангард» почав демонструвати, хто на полі господар, і все частіше притискав гостей до воріт. Гравці покровської команди намагалися за будь-якої зручної нагоди пробивати по воротах, проте цим ударам постійно бракувало влучності. Футболісти «Агро-КМР» погодились із таким малюнком гри та терпляче стримували атаки «Авангарду», періодично проводячи швидкі контратаки. В результаті один з таких контрвипадів і призвів до голу - Євген Петренко на швидкості увірвався до штрафної господарів, обіграв захисника та воротаря, і з гострого кута закотив м'яч у ворота. Йшла 82-а хвилина матчу...

«авангард» провів перший домашній матч в суперлізі 2021/2022 (відео) - зображення 3

За час, що залишився, «Авангард», підтримуваний уболівальниками, продовжив атакувати великими силами. Однак рахунок залишився незмінним - 0:1, і перший домашній матч покровської команди в новому сезоні Суперліги завершився прикрою поразкою, що досить слабко відображає перебіг гри.

«авангард» провів перший домашній матч в суперлізі 2021/2022 (відео) - зображення 4

Втім, цей тур взагалі був сповнений сюрпризів. Так, срібний призер минулої Суперліги і володар Суперкубка області ФК «Дружба» поступився торішньому аутсайдеру - ФК «Тополь». В результаті турнірну таблицю чемпіонату очолив ще один дебютант - ФК «Оріль». Схоже, на вболівальників Дніпропетровщини чекає дуже цікавий і непередбачуваний футбольний сезон…

«авангард» провів перший домашній матч в суперлізі 2021/2022 (відео) - зображення 5
Статистика матчу. З сайту https://afdo.com.ua
«авангард» провів перший домашній матч в суперлізі 2021/2022 (відео) - зображення 6
Турнірна таблиця після 2-го туру

Також, поки готувався цей матеріал, відбулося жеребкування групового етапу Кубка області. Всього буде три групи - «А», «Б» і «В». «Авангард» потрапив до групи «А», повний склад якої має такий вигляд:

1. ФК «Дружба» (Кривий Ріг)

2. ФК «Авангард» (Покров)

3. ФК «Лозуватка» (Криворізький р-н)

4. «ДЮСШ-1-Кривбас-84» (Кривий Ріг)

5. «Легіонер» (Дніпро)

У плей-офф з груп «А» та «Б» вийдуть по три кращі колективи, а з групи «В» - два, які і сформують остаточний склад учасників ¼ фіналу. Старт кубкових баталій - вже 21 серпня.

Євген Січкаренко
відео автора, фото Яни Новицької

Залишити коментар

Відправити