МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ

Звертаючись до керівників підприємств, організацій, структурних підрозділів виконкому, Олександр Шаповал наголосив, що Покров працює у режимі воєнного часу.

Зазначив, що на сьогодні ситуація у місті стабільна. Безперебійно працюють підприємства критичної сфери, лікарня, комунальні підрозділи та соціальні установи. Мешканці міста спільно з правоохоронцями ведуть патрулювання Покрова. Надається необхідна допомога Територіальній обороні.

Особлива увага зверталася на питанні захисних споруд та укриттів, їх цілодобовій охороні, доступності, наявності питної води, за необхідності, надання першої медичної допомоги. Окремо говорилося про систему оповіщення, яка вмикається автоматично через пульт управління оперативного чергового Дніпропетровської області, відпрацювання механізму, аби сигнали тривоги були чутними в усіх районах міста. Звернув увагу на проблеми з оповіщенням, що виникли через крадіжки кабелів Укртелекому. Поставив терміни усунення неполадок. Закликав мешканців бути пильними та повідомляти про подібні факти.

На засіданні піднімалося питання доставки продуктів, роботи соціальних служб з підтримки літніх людей, вразливих категорій, безперебійної роботи усіх систем життєзабезпечення.

-Ми всі працюємо у цілодобовому режимі. Я на прямому зв’язку з усіма підрозділами, з керівництвом гірничо-збагачувального комбінату, який надає необхідну допомогу місту. Вдячний всім небайдужим містянам, хто допомагає у патрулюванні міста, записався до ТрО, хто підтримує наші Збройні Сили. - Підкреслив Олександр Шаповал. - Звертаюся до всіх дотримуватись комендантської години, не виходити на вулицю з 20.00 до 6.00. Виконком працює цілодобово, тож прошу повідомляти на номери 4-34-04, 4 -30-35, 102 всю важливу інформацію.

Прес-служба міського голови

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити