Юлія Тимошенко: Час виконувати обіцянки – ухвалити закон про референдум і винести на нього питання землі

Юлія Тимошенко: Час виконувати обіцянки – ухвалити закон про референдум і винести на нього питання землі

Юлія Тимошенко закликала негайно ухвалити закон про референдум. Вона нагадала, що у своїй передвиборчій програмі президент Володимир Зеленський обіцяв внести його першим.

Про це лідер "Батьківщини" зазначила під час Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та груп.

За її словами, насамперед референдум необхідний, щоб почути думку людей щодо продажу сільськогосподарської землі. Юлія Тимошенко також закликала провести в парламенті слухання щодо земельного питання за участі аграріїв і селян.

Голова партії наголосила: поданий урядом проєкт закону про ринок землі суперечить національним інтересам і не може бути розглянутий Радою.

"У цьому законопроєкті 72% території України, які становлять сільськогосподарські землі, продається без обмежень та порядків, як на дикому базарі. Якщо земля буде продана приховано, через підставних осіб, зокрема представникам країни-агресора, то назад ми це не повернемо. Це єдине питання, яке треба глибоко та системно обговорити на Погоджувальній раді", – сказала політик.

Юлія Тимошенко переконана, ухвалення закону про продаж сільськогосподарської землі без погодження суспільства неможливе.

Джерело: Офіційний сайт ВО "Батьківщина"

Залишити коментар

Відправити