БЕРЕГИНІ УКРАЇНИ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

БЕРЕГИНІ УКРАЇНИ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Києві відбулось урочисте нагородження ста кращих жінок зі всієї країни. Їм було присвоєно народне звання «Берегиня України» з врученням ордену та Почесних грамот «За активну громадську позицію, вагомий внесок у забезпечення розвитку і процвітання держави, сумлінну працю, високий професіоналізм, незламний патріотизм, любов до України та створення її позитивного іміджу» за підписами першого Президента України Леоніда Кравчука та голови держави 2005-2010 років Віктора Ющенко.

Двадцять представниць славетної Дніпропетровщини зі сцени в офіційному будинку прийомів ДУС Офісу Президента України під бурхливі оплески присутніх презентувала лауреат конкурсу, відомий громадський діяч та меценат, засновник обласної громадської організації «Центр захисту життя та сімейних цінностей», заступник голови Дніпропетровської обласної організації, ВО «Батьківщина», депутат Дніпропетровської обласної ради Олександра Федорівна Сотула:

- Шановні пані та панове, гості та лауреати! У цей чудовий святковий день я з гордістю представляю справжніх берегинь – кращих жінок Дніпропетровської області!

Вони є не тільки успішними в бізнесі, але й ще в багатогранній громадській діяльності. Їх особисті та професійні здібності насправді вражають!

Цих чарівних і неповторних жінок Дніпропетровщини єднають справжні цінності, які несе в собі кожна берегиня!

Їх особисті успіхи, активна життєва та громадська позиція розкрили суспільству усі досягнення жіночої плідної праці!

Впевнена, що без наших берегинь не може бути миру, злагоди та гармонії в рідній Україні, - зазначила О.Ф. Сотула

берегині україни дніпропетровської області - зображення 1

Слід нагадати, що з метою гідного представлення та об’єднання українських жінок, які присвятили своє життя боротьбі за кращу долю України, відродженню, звеличенню нашої рідної Батьківщини добрими справами започатковано Всеукраїнський проєкт «Берегиня України».

берегині україни дніпропетровської області - зображення 2

Компетентне журі проводить досить серйозний відбір та нагороджує жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації, возвеличують країну, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям.

берегині україни дніпропетровської області - зображення 3

Крім знаменитих постатей, є і багато імен, які ще не відомі широкому загалу, та є не менш вагомі в долі нашої Батьківщини. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості, спеціалісти різних галузей, громадські та політичні діячі, благодійники, митці та інші.

берегині україни дніпропетровської області - зображення 4

Цей всеукраїнський проєкт представляє світові українських жінок та розповідає про їх незламність, чарівність, любов до України, життєві успіхи, професійні досягнення та жіночі долі.

FaceBook
Залишити коментар

Відправити