На Дніпропетровщині найбільше шукають слюсарів, водіїв, лікарів, продавців

На Дніпропетровщині найбільше шукають слюсарів, водіїв, лікарів, продавців

У базі даних Дніпропетровського обласного центру зайнятості – понад 2 тис вакансій від більше ніж 800 роботодавців. З півтисячі пропозицій – для людей з інвалідністю. Найактивніше шукають слюсарів, водіїв, трактористів, лікарів. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

На Дніпропетровщині роботу пропонують, переважно, у переробній промисловості, сферах охорони здоров’я та надання соціальних послуг, торгівлі, додала вона. А ще транспорту, освіти, сільського господарства, будівництві.

Найбільший попит – на слюсарів, водіїв, трактористів, лікарів та інженерів. Шукають й електромонтерів, електрогазозварювальників, електрослюсарів і токарів. А ще затребувані працівники сфери послуг – продавці, кухарі, охоронці, швачки.

Аби отримати статус безробітного, слід звернутися до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості. Можна зареєструватися й на порталі Дія.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості: 096 293 34 69, 067 744 54 80. Ті, хто шукає роботу, можуть скористатися офіційним телеграм каналом – https://t.me/worknowdcz. Там – актуальні вакансії від Державної служби зайнятості

Контакти центрів та філій – тут.

 

Дніпропетровська ОДА
Залишити коментар

Відправити