«Ну Вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «Прем'єра» (ФОТО, ВІДЕО)

«Ну Вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «Прем'єра» (ФОТО, ВІДЕО)

З 27 по 30 грудня у Культурно-розважальному центрі ГЗК пройшли традиційні новорічні спектаклі для дітей. Незабутні враження маленьким покровчанам подарував народний театр "Прем'єра" під керівництвом Валентини Гущі.

Сюжет казки розгортається довкола пригод Сірого Вовка. Того самого лиходія з дитячих казок та мультфільмів, котрий постійно намагається когось з'їсти – Червону Шапочку, Трьох поросят чи Зайця – і незмінно терпить фіаско. Але цього разу Вовк вирішив озброїтись головною силою – знанням. Він вивчив усі казки про себе і спробував змінити їхній сюжет на свою користь. Чи вдалося йому реалізувати свій підступний задум, чи все ж таки добро перемогло – дивіться у нашому відео з місця подій.

«ну вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «премєра» (фото, відео) - зображення 1

За цією захопливою історією із задоволенням спостерігали і діти, і дорослі, які заповнили в ці передсвяткові дні зал КРЦ. Глядачі активно підтримували улюблених персонажів і весело сміялися з жартів акторів. Створенню святкової атмосфери сприяли яскраві сценічні костюми та декорації. І, звичайно, не можна не відзначити щиру акторську гру колективу «Прем'єри». Образи казкових героїв на сцені майстерно втілили Анатолій Борщ, Тетяна Гострік, Микола Гуща, Олена Ковтун, Олександра та Віктор Мороз, Василь Форкош та Олена Швецова.

«ну вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «премєра» (фото, відео) - зображення 2

А після вистави на гостей свята чекало казкове дійство біля новорічної ялинки. Разом із Дідом Морозом, Зимою, Лісовиком та іншими казковими персонажами діти водили хороводи, танцювали, розгадували загадки. А в результаті отримали заслужені подарунки та вітання.

«ну вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «премєра» (фото, відео) - зображення 3

«ну вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «премєра» (фото, відео) - зображення 4

«ну вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «премєра» (фото, відео) - зображення 5

«ну вовче, постривай!» - новорічна казка від народного театру «премєра» (фото, відео) - зображення 6

Євген Січкаренко
Фото та відео автора

Залишити коментар

Відправити