Автомоделісти Покрова виграли "срібло" Чемпіонату України

Автомоделісти Покрова виграли "срібло" Чемпіонату України

Чергова перемога вихованців автомодельного гуртка комунального позашкільного навчального закладу "Будинок творчості дітей та юнацтва".

З 28-го листопада по 4 грудня у місті Стрий Львівської області проходив Чемпіонат України з автомодельного спорту (юнаки), кордові моделі, у приміщенні (ІV ранг).
Представляючи збірну команду Дніпропетровської області, наші спортсмени боролися за перемогу з найкращими представниками цього складного і технічного виду спорту. Усього в турнірі взяли участь 11 команд, тож конкуренція була дуже високою.

автомоделісти покрова виграли срібло чемпіонату україни - изображение 1

Але покровчани продемонстрували свій високий рівень і в підсумку збірна Дніпропетровської області посіла ІІ (друге) призове місце в командному заліку. Наші дівчата були нагороджені дипломом Національної української федерації автомодельного спорту.

Ця перемога стала заслугою майстерності таких вихованців автомодельного гуртка як Дарина Бухаленко, Діана Подольська, Світлана Прус, Аліна Явтушенко та Микита Щербак.
Величезну роль у перемогах своїх вихованців зіграв досвід їх тренера Володимира Томілова.

автомоделісти покрова виграли срібло чемпіонату україни - изображение 2

Вітаємо керівника та учасників команди, які довели, що Покров продовжує утримувати високі позиції у автомодельному спорті!

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити