Добрим бути легко!

Добрим бути легко!

"Добрим бути легко", "Добро повертається сторицею" – ці істини не нові, та люди не завжди дослухаються до мудрих слів. А тим часом поруч живуть ті, хто дуже потребує нашого тепла, співчуття, допомоги. Ті, хто замість дорогого мобільного телефону, роликових ковзанів чи велосипеда просить у Господа лише одного – здоров’я. Вони, як ніхто, впевнені: здоров’я – найцінніший скарб! Мова йде про тяжкохворих дітей, які мріють вилікуватися, подолати недуг і бути такими, як усі ми.

добрим бути легко! - изображение 1

Страшне горе спіткало родину Турів. П’ятирічному Богдану діагностували страшну хворобу – гострий лімфобластний лейкоз (рак крові).

Тому волонтерами школи було вирішено провести благодійний концерт "Від серця до серця", щоб зібрати кошти на лікування та реабілітацію маленького мешканця нашого міста.

Захід був надзвичайно позитивним, щирим і яскравим.Свої номери для всіх присутніх дарували учні КЗ "СЗШ№2", вихованці танцювального колективу "Феєрія".

добрим бути легко! - изображение 2

У результаті зібрали суму – 3670 гривень. Ми раді, що можемо зробити свій внесок у спільну добру справу. А наостанок хочеться процитувати східного мудреця: "Живи, добро звершай! Та нагород за це не вимагай! Хай оживає істина стара – Людина починається з добра!".

Анна Захарова

добрим бути легко! - изображение 3

добрим бути легко! - изображение 4

Залишити коментар

Відправити