МИСТЕЦЬКІ ОСЕРЕДКИ ВІТАЛИ ВИПУСКНИКІВ

МИСТЕЦЬКІ ОСЕРЕДКИ ВІТАЛИ ВИПУСКНИКІВ

Кінець  навчального року завжди знакова подія для закладів культури міста. Тут підводять підсумки творчого року та адресують найтепліші слова вихованцям, які завершують начання у особливих школах, де відкривають світ прекрасного.

Квіти, напутні слова, сльози радості і святкові концерти – так зазвичай завершувався рік у Дитячій музичній школі та Школі мистецтв. Цього року війна втрутилася у життя покровчан. Змінено формати, але не знищено творчого духу. Покров відкрив мистецький фронт і одними з перших його підтримали випускники творчих осередків, хто висловлював свою позицію засобами музики, художнього слова, образотворчого мистецтва й танцю.

- Роки навчання, вивчення української та світової культури є тим, безцінним багажем, який діти понесуть у життя, - зазначає начальник відділу культури виконкому Тетяна Сударєва, - я пишаюся нашими дітьми та викладачами, які в умовах пандемії, військової агресії, продовжують навчати дітей. Перемагають у творчих конкурсах, започатковують мистецькі ініціативи. Це і є збереження нашої культурної спадщини, яка живе у поколіннях.

Цьогоріч Школу мистецтв закінчило 20 вихованців, четверо з яких – відділення хореографії, де навчалися за новою програмою елементарного підрозділу. Дев’ять випускників завершили навчання з почесними грамотами. Для всіх відкрився неймовірний світ фортепіано, скрипки, бандури, хореографії, до якого вели викладачі – Катерина Алабужева, Ганна Доценко, Інна Корогод, Марина Радченко, Юлія Журавель, Дарина Куартова, Галина Торукало, Аза Климошенко, Надія Копцева. Умінню чути й слухати музику вчили викладачі з сольфеджіо – Олена Семенуха та Інна Корогод. Вручаючи посвідчення випускникам, директор Школи мистецтв Ганна Доценко дякувала дітям та викладачам, що всі ці роки вони міцним тандемом ішли до мети, опановували мистецькі вершини, бажала їм мирного неба й не зупинятися на досягнутому – іти творчим шляхом.

Безхмарного майбуття у незалежній країні, натхнення й творчості – такими словами проводжали випускників у Дитячій музичній школі. Директор Надія Тарасенко зазначала, що рік, незважаючи ні на що, запам’ятається вагомими здобутками, які діти досягли разом з викладачами – Ларисою Курочкіною, Оленою Кузнєцовою, Ігорем Коваленком. Наставниками з сольфеджіо – Лілією Захаровою та Ларисою Курочкіною.

Школи випустили у творчий Всесвіт нову плеяду, для якої мистецтво буде невід’ємною частиною життя.

Прес-служба міського голови

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 1

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 2

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 3

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 4

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 5

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 6

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 7

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 8

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 9

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 10

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 11

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 12

мистецькі осередки вітали випускників - зображення 13

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити