На контролі управління освіти

На контролі управління освіти

На базі загальноосвітнього ліцею 20 квітня відбулося чергове засідання органу управління освітою – колегії управління освіти на чолі з начальником Галиною Рубахою. На засіданні колегії розглядалися актуальні питання діяльності навчальних закладів міста: дотримання безпечних умов праці в закладах освіти, проаналізовано стан виробничого та невиробничого травматизму в навчальних закладах, підведено підсумки державної атестації комунального закладу "Загальноосвітній ліцей м.Орджонікідзе Дніпропетровської області" та визначено право надання школою освітніх послуг, проаналізовано стан функціонування та розвитку дошкільної освіти міста у 2015 році, а також питання підвищення результативності фізичного розвитку учнів та поліпшення роботи шкіл та структурних підрозділів управління освіти у цьому напрямку.

У роботі колегії управління освіти взяли участь директори шкіл та позашкільних закладів, завідуючі дитячих садочків, працівники інформаційно-методичного центру.

У ході обговорення зазначених питань керівники навчальних закладів поділилися власним досвідом роботи та внесли конструктивні пропозиції для визначення подальшого якісного розвитку роботи управління освіти.

Члени колегії прийняли відповідні рішення із питань порядку денного.

Інформаційно-методичний центр управління освіти.

Залишити коментар

Відправити