Навчання на ТОВ «Проктер енд Гембл Україна»

Навчання на ТОВ «Проктер енд Гембл Україна»

9 грудня рятувальники з міста Покров прийняли участь у позапланових спільних об’єктових навчаннях на об’єкті підвищеної небезпеки ТОВ "Проктер енд Гембл Україна", на тему: "Ліквідація аварійної ситуації в цеху поліетиленової тари".

Смотреть все фото (9 шт) - Одноклассники

Смотреть все фото (9 шт) - Вконтакте Смотреть все фото (9 шт) - Facebook

За тактичним задумом в цеху поліетиленової тари корпусу №2 виникла аварійна ситуація в наслідок порушення технологічного процесу, а саме загоряння транспортної стрічки на верстаті. Через сильне задимлення, яке було викликано пожежею та небезпекою загрози життю і здоров’ю людей, членами ДПД було здійснено негайну евакуацію працівників, а після прибуття на місце рятувального підрозділу рятувальники провели розвідку та ліквідували умовну пожежу.

навчання на тов «проктер енд гембл україна» - изображение 1

Під час навчань рятувальники в черговий раз відпрацювали питання взаємодії з іншими службами цивільного захисту міста та ще раз перевірили рівень своєї готовності до дій за призначенням, на об’єкті підвищеної небезпеки.

навчання на тов «проктер енд гембл україна» - изображение 2

По закінченню керівником навчань було проведено підведення підсумків, було зазначено, що в цілому вони пройшли на оцінку "добре", особовим складом поставлену задачу було виконано в повному обсязі, а також зазначив, що подібні навчання відіграють важливу роль у підвищенні кваліфікаційного рівня бійців ДСНС та дозволяють краще вивчити об’єкт, безпомилково діяти у подібних ситуаціях які мають місце на території нашої країни.

http://dp.dsns.gov.ua/

Залишити коментар

Відправити