Понад 5 тисяч демобілізованих з Дніпропетровщини включено до єдиного реєстру бійців АТО

Понад 5 тисяч демобілізованих з Дніпропетровщини включено до єдиного реєстру бійців АТО

До єдиної бази демобілізованих внесені дані про 5235 бійців АТО. Щодня співробітники Центру допомоги учасникам АТО та їх сім'ям при Дніпропетровській ОДА поповнюють реєстр новими іменами вояків з усієї області. Цього місяця ще близько 4 тисяч військових з Дніпропетровщини повернуться додому під час четвертої хвилі демобілізації. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

"База демобілізованих воїнів створена представниками Центру допомоги учасникам АТО та їх сім’ям. Вона стала першою в Україні і дозволила систематизувати інформацію про військовослужбовців, які повернулися додому. Наразі до реєстру внесені дані про 5235 бійців", - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Єдиний реєстр містить важливі дані про демобілізованих військовослужбовців. У нього вноситься інформація щодо питань, з якими атошники звернулися до Центру. Реєстр дозволяє побачити, якими пільгами вояк вже скористався і якими може скористатися у майбутньому. Це допомагає працювати на випередження та надавати бійцям всі пільги ще до того, як вони за ними звертаються.

Минулого тижня до Центру допомоги звернулися 126 демобілізованих. Вони поповнили реєстр бійців АТО. У квітні додому повернеться ще близько 4 тисяч військовослужбовців з Дніпропетровщини. Для того, щоб їх дані потрапили до реєстру, достатньо заповнити спеціальну анкету. Зробити це можна в Центрі при облдержадміністрації або в будь-якій з його філій.

З початку АТО на захист Батьківщини стали понад 25 тисяч жителів області. На сьогодні більше 10 тисяч з них вже демобілізовані.

Центр допомоги учасникам АТО та їх сім'ям знаходиться за адресою: м. Дніпропетровськ, пр. Поля (колишній пр. Кірова), 1, ОДА (1-й поверх).Телефон: (056) 742-86-62.

Джерело: Дніпропетровська ОДА

Залишити коментар

Відправити