Представники ВО «Батьківщина» привітали багатодітну родину з Днем захисту дітей

Представники ВО «Батьківщина» привітали багатодітну родину з Днем захисту дітей

Напередодні Дня захисту дітей, голова Нікопольської окружної організації ВО "Батьківщина" Олександра Сотула та виконуючий обов’язки голови Покровської міської організації "Батьківщини" Володимир Новицький завітали до багатодітної родини Котових, що мешкає на Чортомлику.

У Леоніда та Вікторії Котових – велика родина, п’ятеро дітей у віці від 8 місяців до 16 років. Живуть не надто заможно, але дружно. На подвір’ї та в хаті – чистота та порядок, лунає дитячий сміх.

представники во «батьківщина» привітали багатодітну родину з днем захисту дітей - изображение 1

На жаль, життя родини ускладнюють хвороби батьків – і у Леоніда, і у Вікторії серйозні проблеми з зором. Через це їм складно знайти роботу, та й у повсякденному житті вони постійно відчувають суттєві незручності.

представники во «батьківщина» привітали багатодітну родину з днем захисту дітей - изображение 2

Як розповіла Олександра Сотула, окружна організація "Батьківщини" та вона особисто вже понад рік опікуються цією родиною. Причому участь партійців у житті Котових не обмежується лише подарунками та привітаннями. Зокрема, активісти партійної організації допомогли Леоніду Котову пройти обстеження у обласній офтальмологічній лікарні. Крім того, сприяли тому, щоб міська влада та соціальні служби нарешті помітили родину, яка потребує підтримки. Також вони регулярно відвідують помешкання Котових, допомагають одягом та продуктами.

представники во «батьківщина» привітали багатодітну родину з днем захисту дітей - изображение 3

От і цього разу Олександра Федорівна завітала не з пустими руками, вона привезла дітям іграшки та смаколики до свята. У дружній бесіді з дорослими та малечею обговорили останні події у їх житті, їх радощі та проблеми, досягнення та сподівання. Олександра Сотула доручила Володимиру Новицькому, який нещодавно очолив міську парторганізацію, і надалі підтримувати цю велику дружну родину.

представники во «батьківщина» привітали багатодітну родину з днем захисту дітей - изображение 4

Наостанок Леонід Котов подякував Олександрі Сотулі за постійну дієву допомогу. А найкращою винагородою для партійців стали щирі дитячі усмішки.

Євген Січкаренко

Залишити коментар

Відправити