Примножують спортивні досягнення

Примножують спортивні досягнення

Наші спортсмени ввійдуть до складу збірної

примножують спортивні досягнення - изображение 1

Перепусткою до Чемпіонату світу став успішний виступ наших спортсменів на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики серед дорослих, що пройшов минулого тижня у Вінниці. Протягом трьох днів близько 150 акробатів з 11 областей України змагалися за медалі різного ґатунку. Серед фаворитів були покровчани - вихованці ДЮСШ Іван Хажанець та Микола Земляний (тренери Ольга Образцова та Василиса Носик), які і стали срібними призерами змагань. Тепер юнаки представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті світу, що відбудеться у квітні в Бельгії.

5 призових місць здобули спортсмени ДЮСШ на першому етапі Кубку України з таїландського боксу

примножують спортивні досягнення - изображение 2

Днями Одеса зібрала найсильніших бійців муай тай із 14 областей нашої держави, серед яких і вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка. У своїх вікових та вагових категоріях найкращими стали Микита Захарченко, Олександр Суховільський, Дмитро Шелесько, посівши І місця.

Срібло вибороли Ігор Куліш та Артур Горбенко.

Попереду у хлопців напружена підготовка до наступного етапу Кубку.

Дзюдоїсти зібрали перемоги на двох турнірах

примножують спортивні досягнення - изображение 3

Є чим пишатися і дзюдоїстам Дитячо-юнацької спортивної школи. На п'ятому Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат, що нещодавно відбувся у Києві, наш Ілля Івженко здобув І місце.

Водночас ще двоє вихованців Сергія Синілова - Тетяна Ковалик та Кирило Парасочка посіли ІІ місця на змаганнях у Дніпрі, де стартував перший етап шостого сезону Дитячої ліга дзюдо, який цьогоріч зібрав рекордну кількість учасників - майже дві сотні атлетів.

Вітаємо юних спортсменів та бажаємо подальших перемог!

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити