Микола Біднюк привітав свою вчительку

Микола Біднюк привітав свою вчительку

8-го вересня своє 99-річчя відзначила заслужений працівник освіти, шанований педагог, мудра наставниця і прекрасна людина – Неоніла Кіріянівна Горбенко.

Неоніла Кіріянівна все своє життя присвятила освітній ниві. Працювала вчителем математики в середній школі №2. Її професія – це поклик серця, тому що кожен день, проведений у стінах класів, був для неї особливим. Вона не просто давала своїм учням знання точної науки, а навчала їх життєвій мудрості. Була вимогливою до них і самої себе, але при цьому дуже справедливою.

Привітати улюблену вчительку з 99-м днем народження від всього випуску 1974 року прийшов її колишній учень Микола Біднюк (начальник ремонтно-будівельного управління Покровського ГЗК). Наставниця раділа такій неочікуваній, але дуже приємній зустрічі. Вона не забула свого учня, і дуже пишається його здобутками.

Сам Микола Петрович ось, що говорить про вчительку:

 

- Неоніла Кіріянівна – педагог від Бога. Вона володіє особливим якостями, які змушували завжди поважати вчителя і відповідально ставитись до навчання. Вона готувала нас до дорослого життя, давала мудрі поради, настанови, вчила, як правильно самостійно здобувати та примножувати знання. Я вважаю, що нам неймовірно пощастило навчатись у такого прекрасного педагога з відритою душею та принциповою життєвою позицією.

Микола Петрович із задоволенням пригадав шкільні роки разом з іменинницею, та адресував їй найкращі бажання міцного здоров'я, життєвої наснаги та родинного затишку!

Залишити коментар

Відправити