Сотула О.Ф. підтримала відкриття фотогалереї “Вишукана пані”

Сотула О.Ф. підтримала відкриття фотогалереї “Вишукана пані”

Сьогодні до 30-ї річниці Дня незалежності України та на честь святкування Дня Підприємця на 1-ому поверсі Дніпропетровської ОДА за підтримки першого заступника голови Дніпропетровської ОДА Володимира Орлова та депутата Дніпропетровської обласної ради Олександри Сотули відбулося відкриття фотовиставки нового етнопроекту «Вишукана пані», де організатори та засновники чарівні жінки: Наталія Готовець та Євгенія Ліфанова!

В проекті прийняли участь патріотичні жінки емоційно налаштовані на розвиток української культури та історії! Вони успішні, творчі, займають активну життєву позицію, приймають участь у різних благодійних проектах міста та області.  Мета проекту своєю енергією та успішною роботою надихати та мотивувати інших, адже українське вбрання (вишиті сорочки, костюми, плаття) – це культура, стиль та душа нашого українського народу!

Також жінки висловили вдячність Лагутенко Світлані Борисовні (начальник управління  з питань інвестиційної діяльності та розвитку малого та середнього бізнесу Департаменту економічного розвитку) та Куліковському Ігорю Євгенійовичу (начальник управління з питань внутрішньої політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА) за безпосередню участь і допомогу у відкритті фотогалереї.

Особлива подяка людям, руками та очима яких було створені світлини: фотографам проєкту Інні Кулик та Володимиру Ніколаєву.

В сучасних умовах права та можливості жінок дуже обмежені, не дивлячись на дії Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків». Також, хотілося б зазначити, що влада повинна чути та всіляко допомагати бізнесу задля розвитку ринку як у Дніпропетровській області так України вцілому.

Реалізація та експозиція фотопроекту «Вишукана пані» – яскравий приклад взаємодії влади та бізнесу, підтримка та надання можливостей продемонструвати красу, енергію та досягнення жінок Дніпропетровщини!

сотула о.ф. підтримала відкриття фотогалереї “вишукана пані” - зображення 1

сотула о.ф. підтримала відкриття фотогалереї “вишукана пані” - зображення 2

сотула о.ф. підтримала відкриття фотогалереї “вишукана пані” - зображення 3

сотула о.ф. підтримала відкриття фотогалереї “вишукана пані” - зображення 4

сотула о.ф. підтримала відкриття фотогалереї “вишукана пані” - зображення 5

ВО "Батьківщина"
Залишити коментар

Відправити