Стартували перевірки доріг, відремонтованих у 2016-му – неякісний ремонт підрядники перероблятимуть власним коштом, – Валентин Резніченко

Стартували перевірки доріг, відремонтованих у 2016-му – неякісний ремонт підрядники перероблятимуть власним коштом, – Валентин Резніченко

За останній рік на Дніпропетровщині відремонтовано 156 доріг. Як витримав новенький асфальт випробування зимою – проінспектує спеціальна комісія ДніпроОДА. Підрядники, які недобросовісно впоралися з завданням, перероблятимуть все власним коштом. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

"У 2016-му відремонтували 156 доріг Дніпропетровщини. На це з обласного бюджету виділили півмільярда гривень. Перевагу віддали капітальному ремонту. Від підрядників вимагали добросовісної роботи та дотримання усіх технологій. Попереджали – недоліки виправлятимуть власним коштом. Це прописано у договорах, – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Настав час перевірок. Як витримали дороги першу зиму – інспектує спеціальна комісія".

Перевірки стартували цього тижня. Комісія вже побувала у Кривому Розі. Оглянула дві дороги. На одній виявили пошкодження. Підрядник недолік визнав та вже переробив частину дорожнього покриття власним коштом.

Куди комісія вирушить наступного разу – спеціалісти тримають в секреті. Про візит "ревізорів" підрядників заздалегідь не попереджають.

Фахівці оглянуть усі дороги, відремонтовані у 2016-му. Роботу над помилками підрядники мають завершити до травня.

За останні два роки у містах та селах області оновили понад 300 доріг.

Джерело: Дніпропетровська ОДА

Залишити коментар

Відправити