У жителів Нікополя, Покрова та Нікопольського району змінились особові рахунки з електропостачання

У жителів Нікополя, Покрова та Нікопольського району змінились особові рахунки з електропостачання

У липні жителі Нікополя, Покрова та Нікопольського району отримають платіжки за електроенергію з новими особовими рахунками. Зміна відбулася автоматично, тому переоформлювати документи та додатково звертатися до електропостачальника YASNO не потрібно. Реквізити для сплати за світло залишаються без змін.

Також для жителів оновлено Особистий кабінет на сайті dp.yasno.com.ua. Щоб передавати показання лічильника через інтернет та сплачувати рахунки без комісії, необхідно пройти реєстрацію в онлайн-сервісі, вказавши свій новий особовий рахунок. Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO подбав, щоб кожен клієнт отримав його найбільш зручним способом:

  • новий особовий рахунок буде вказаний у платіжках;
  • користувачам Особистого кабінету він надійде через sms, Viber та електронну пошту;
  • юридичним клієнтам новий особовий рахунок та унікальний код були надіслані у листі на юридичну адресу підприємства.

У разі виникнення питань щодо реєстрації в Особистому кабінеті клієнти можуть звертатися за телефоном контакт-центру: (056/050/067) 770-11-55, на електронну адресу dp@yasno.com.ua, в особисті повідомлення на сторінці Facebook @yasno.dp.

«Зміна особових рахунків та оновлення Особистого кабінету відбулись у зв’язку з впровадженням нової облікової бази клієнтів. Це дозволить нам у подальшому розвивати можливості онлайн-сервісу та робити обслуговування більш комфортним. Крім реєстрації на сайті, більше жодних додаткових дій з боку клієнтів не потребується», - сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Прес-служба YASNO 
у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити