Університет ІІІ віку запрошує

Університет ІІІ віку запрошує

Слідом за школярами поринути у нові знання та приємне дозвілля готові й поважні "студенти" університету ІІІ віку, що діє при міському територіальному центрі.

Після канікул слухачів зустрічали в оновленій, осучасненій світлиці, де разом з гостями святкували початок нового навчального року.

університет ііі віку запрошує - изображение 1

Університет ІІІ віку продовжує об'єднувати літніх людей в єдину дружну команду, де вони спілкуються, збагачуються новими знаннями, обмінюються досвідом, відчувають свою потрібність.

Враховуючи побажання підопічних, цьогоріч працюватимуть факультети "Народознавство", "Сучасний підхід до ведення домашнього господарства" та "Психологічні аспекти здорового довголіття".

Знаннями з поважними слухачами ділитимуться фахівці з великим професійним досвідом - працівники управління освіти, відділу культури, центру зайнятості, які організовуватимуть активні форми навчання.

університет ііі віку запрошує - изображение 2

Свято знань, як і всі, що проходять у терцентрі, пройшло весело та душевно, адже літні люди навчилися не соромитися своїх талантів.

університет ііі віку запрошує - изображение 3

Поети аматори читали вірші, ті, хто має вокальні дані — співали, танцювальні номери в стилі ретро натхненно виконали учасники ансамблю "Золота пора".

університет ііі віку запрошує - изображение 4

У терцентрі щиро запрошують молодих душею покровчан приєднатися до студентських лав університету ІІІ віку, де сповідують активну життєву позицію і оптимізм та вчать любити і цінувати себе у будь-якому віці.

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити