В Дніпрі пройшла конференція обласної організації ВО «Батьківщина»

В Дніпрі пройшла конференція обласної організації ВО «Батьківщина»

10 березня відбулася XXI звітно-виборна конференція Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина". Під час конференції були обрані всі статутні органи парторганізації та її керівник.

в дніпрі пройшла конференція обласної організації во «батьківщина» - изображение 1

На конференції зібралися делегати від місцевих партійних організацій Дніпропетровщини, а також почесні гості. Зокрема, народний депутат України Вадим Івченко, який постійно бере активну участь у житті обласної парторганізації.

в дніпрі пройшла конференція обласної організації во «батьківщина» - изображение 2

Покров на конференції представляли голова міської партійної організації Володимир Новицький та його заступник Станіслав Новицький. Також від нашого 35-го виборчого округу були присутні делегати з Нікополя Вiктор Лиханський, Віталій Журавльов та Сергій Тюх, і з Нікопольського району – Сергій Ослам та Юрій Бабенко.

в дніпрі пройшла конференція обласної організації во «батьківщина» - изображение 3

Керівником обласної організації делегати переобрали Антоніну Ульяхіну, яка вже протягом тривалого часу успішно очолює "Батьківщину" на Дніпропетровщині. Партійці Покрова щиро вітають Антоніну Миколаївну з переобранням!

в дніпрі пройшла конференція обласної організації во «батьківщина» - изображение 4

Кращою міською партійною організацією було визнано Нікопольську міську організацію, яку очолює помічник народного депутата України, заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО "Батьківщина" Олександра Сотула. Також відзначили високий результат, який продемонстрували окружна партійна організація 35-го виборчого округу під керівництвом Олександри Федорівни на минулорічних парламентських виборах.

в дніпрі пройшла конференція обласної організації во «батьківщина» - изображение 5

За результатами конференції Олександра Сотула закликала однопартійців Нікополя, Покрова та Нікопольського району посилювати роботу з населенням, та консолідувати навколо ВО "Батьківщина" всі конструктивні політичні сили регіону.

Покровська міська організація ВО "Батьківщина"

Залишити коментар

Відправити