В Нікополі поліцейські затримали серійного викрадача ВАЗів

В Нікополі поліцейські затримали серійного викрадача ВАЗів

Чоловік викрадав автомобіль у Покрові, відганяв у Нікополь, знімав акумулятор та магнітолу, а саму автівку кидав на одній із вулиць міста. За вересень це був третій епізод. Автовикрадача – консерватора затримали на гарячому.

17 вересня до Покровського відділення поліції надійшло повідомлення , що вночі невідомий заволодів автомобілем "ВАЗ", який знаходився біля багатоповерхівки в місті Покрові.

В ході оперативно розшукових заходів зловмисника затримали працівники групи реагування патрульної поліції Нікопольського ВП наступного дня у місті Нікополі біля викраденого автомобіля. Чоловік вже встигнув зняти акумулятор та магнітолу. Злочинцем виявився мешканець міста Нікополь 1990 року народження. Раніше він вже був засуджений за скоєння аналогічних злочинів та в травні цього року повернувся із місць позбавлення волі.

Правоохоронці встановили, що чоловік приїздив з Нікополя до Покрову, знаходив старенького ВАЗа, відмикав його і викрадав. Приїджав до Нікополя, а там знімав акумулятор та магнітоли і залишав автомобілі. Всі викрадені автомобіль знайдені та повернуті власникам.

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років. Чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні трьох таких злочинів. Слідство триває.

Джерело: Нікопольський відділ поліції

Залишити коментар

Відправити