Як передати показання лічильника електропостачальнику YASNO?

Як передати показання лічильника електропостачальнику YASNO?

Щоб у платіжках від YASNО була вказана сума за фактично спожиту електроенергію, важливо своєчасно передавати показання лічильника. Фіксувати показання лічильника жителям Дніпропетровщини потрібно 1 числа місяця і передавати до 5 числа. Завдяки дистанційному обслуговуванню, зробити це можна за лічені хвилини, обравши зручний для вас спосіб:

- В Особистому кабінеті на сайті dp.yasno.com.ua. Внесіть дані за поточний період у розділі "Показання лічильника".

- В особистому повідомленні на сторінці електропостачальника у Facebook потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові, адресу, номер особового рахунку та показання лічильника.

- Через контакт-центр за номером (056/050/067) 770-11-55. Оператори працюють з 7:00 до 21:00. Можна також передати показання лічильника, не чекаючи з’єднання з оператором, через автовідповідач. Дані автоматично потраплять до єдиної бази постачальника.

- В енергоофісах YASNО: через термінали самообслуговування або повідомити фахівцю енергоофісу. Адреси вказані на сайті YASNO.

"Зараз в Особистому кабінеті зареєстровано 626 тис жителів Дніпропетровщини. Все більше наших клієнтів віддають перевагу дистанційному обслуговуванню, приділяючи всього декілька хвилин на місяць вирішенню питань з електропостачання. Ми продовжуємо розвивати наші сервіси у цьому напрямку, аби бути ближчими та зручнішими для клієнтів", – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Нагадаємо, що з листопада постачальник електроенергії "Дніпровські енергетичні послуги" працює під новим ім’ям YASNO. Зі зміною назви компанія переходить на новий рівень обслуговування клієнтів. Реквізити для сплати рахунків не змінилися, документи переоформлювати не потрібно.

Прес-служба YASNO
у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити