«Як посіпаки Новий рік рятували»: новорічна казка від Будинку творчості дітей та юнацтва (ФОТО, ВІДЕО)

«Як посіпаки Новий рік рятували»: новорічна казка від Будинку творчості дітей та юнацтва (ФОТО, ВІДЕО)

Напередодні новорічних свят колектив Будинку творчості дітей та юнацтва під керівництвом Ніни Якимової традиційно готує для маленьких мешканців Покрова святкову виставу. Цього року викладачі та вихованці БТДЮ запросили городян переглянути казку "Як посіпаки Новий рік рятували".

Будинок творчості зустрічав своїх гостей яскравим новорічним вбранням, теплом та затишком глядацької зали. Ми потрапили на виставу для багатодітних родин, і в залі було майже неможливо знайти вільне місце. Діти та батьки із задоволенням спостерігали за виставою, жваво підтримували акторів, та й самі брали активну участь у святковому дійстві, допомагали головним героям врятувати Новий рік.

«як посіпаки новий рік рятували»: новорічна казка від будинку творчості дітей та юнацтва (фото, відео) - изображение 1

Смотреть все фото (34 шт.) - Facebook

Таку почесну і дуже відповідальну місію цього разу виконували персонажі популярної серії мультфільмів "Нікчемний Я" – брутальний ззовні, але добрий всередині Грю, та його вірні помічники – жовті, бездумно хоробрі та надзвичайно кумедні посіпаки. Колишньому лиходію довелося протистояти не тільки своїм злочинним колегам, а й егоїстичним покликам власної душі. Досить цікавим був і погляд авторів на Діда Мороза. Адже і справді, цей казковий персонаж вже трішки старенький, і може добряче втомитися, розносячи подарунки дітям усієї планети…

«як посіпаки новий рік рятували»: новорічна казка від будинку творчості дітей та юнацтва (фото, відео) - изображение 2

Та, незважаючи на всі перешкоди, як і має бути на Новий рік, добро перемогло зло за допомогою пісень, танців, музики, хорошого настрою та… бананів. Під впливом новорічного дива навіть останні поганці пообіцяли виправитись, а діти, які не вірили в надзвичайне, у Діда Мороза та Снігуроньку – повірили.

«як посіпаки новий рік рятували»: новорічна казка від будинку творчості дітей та юнацтва (фото, відео) - изображение 3

Справжню зимову казку дітям подарували режисер-постановник, керівник театрального гуртка "Талес" Лілія Семенчук, юні актори цього гуртка, вихованці вокальних колективів "Каприз" (керівник Олександр Гавриш) та "Ексклюзив" (керівник Микола Гудков), а також клубу бально-спортивного танцю "Феєрія" (керівники Максим Карнаух та Наталя Карнаух). І, звісно ж, увесь колектив Будинку творчості, що доклав неабияких зусиль та створив для гостей неповторну новорічну атмосферу.

«як посіпаки новий рік рятували»: новорічна казка від будинку творчості дітей та юнацтва (фото, відео) - изображение 4

Результатом стало яскраве, музичне, веселе та динамічне шоу, що переглядалося на одному подиху. Судячи зі щирих посмішок на обличчях маленьких глядачів та їх бурхливих оплесків – дітям сподобалося. А це, напевно, найкраща подяка для артистів.

Євген Січкаренко

Залишити коментар

Відправити