Юні дослідники природи отримали заслужені винагороди

Юні дослідники природи отримали заслужені винагороди

Природознавчий напрямок діяльності є не лише провідним у Будинку творчості, а й одним з затребуваних серед вихованців. У закладі не припиняється натуралістично-дослідницька робота, є й результати. Цього навчального року гуртківці Будинку продовжили розпочате. Природа рідного краю надихає дітей, стимулює до пошуку відповідей на хвилюючі запитання. Саме останнє і було винагороджено: творчий підхід та бажання досліджувати флору та фауну своєї землі.

юні дослідники природи отримали заслужені винагороди - изображение 1

Днями заклад вітав натуралістів-відмінників: відзнаку Міністерства освіти й науки, національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за перемогу у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Зоологічна галерея" отримала вихованка керівника Вікторії Адаменко – Анна Коновалова та вихованці Будинку за активну участь у проведенні широкої просвітницької та практичної роботи з охорони орнітофауни у рамках Всеукраїнської акції "Годівничка". За висновками департаменту освіти й науки облдержадміністрації, юні дослідники стали кращими серед екологічних агітбригад та учасників акції "День натураліста". Передовим визнано досвід і керівника гуртка "Юні друзі природи" Оксани Подольчак, яка перемогла в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напрямку.

За результатами роботи Покров отримав найвищий бал за п’ятибальною системою оцінювання серед міст області, піднявшись на найвищу сходинку рейтингових таблиць.

юні дослідники природи отримали заслужені винагороди - изображение 2

Залишити коментар

Відправити