Звернення депутата Дніпропетровської обласної ради СОТУЛА Олександри Федорівни

Звернення депутата Дніпропетровської обласної ради СОТУЛА Олександри Федорівни

Шановні нікопольці, жителі Марганця і населених пунктів Нікопольського району, які входять в 30-кілометрову зону Запорізької атомної електростанції.

Я глибоко стурбована скасуванням нашого законного права на знижку з оплати електроенергії. Люди які проживають в зоні підвищеного ризику, пов'язаного з діяльністю об'єктів ядерної енергетики і право на компенсацію чималих ризиків передбачено Законом України.Тому я досить солідарна з позицією міської влади Нікополя, яка вживає заходів, спрямованих на відновлення законних прав жителів 30-кілометрових зон АЕС.

Прошу Вас, шановні жителі Нікополя, Марганця та населених пунктів Нікопольського району підписати електронну Петицію нікопольського міського голови О.І.Саюка на ім'я Президента України з приводу відновлення пільг з оплати електроенергії. Посилання на Петіцію: https://petition.president.gov.ua/petition/111158

Як депутат Дніпропетровської обласної ради, фракція «Батьківщина», я буду брати найактивнішу участь в захисті прав нікопольчан і жителів «зони спостереження» Запорізької АЕС. На найближчу сесію обласної ради фракція «Батьківщина» готує Проект Рішення про звернення до вищих органів державної влади з вимогою відновити порушені права мешканців України на пільги по оплаті електроенергії. Також ми підготуємо Проект Рішення про Звернення до обласних рад Запорізької, Миколаївської, Хмельницької, Волинської та Рівненської областей, де знаходяться населені пункти «зон спостереження» українських атомних електростанцій. Ми повинні координувати нашу боротьбу!

З метою допомоги нікопольчанам з 11 січня в офісі нікопольської міської організації ВО «Батьківщина» за адресою: м. Нікополь, вулиця Трубченка, будинок 6, буде працювати наш співробітник. Він надасть допомогу всім мешканця регіону, які самостійно не змогли підписати електронну Петицію. Приходьте будь ласка!

Дякую. Всім бажаю міцного здоров'я. Далі буде...

Залишити коментар

Відправити