У Великодню ніч у Нікопольському районі діятиме комендантська година

У Великодню ніч у Нікопольському районі діятиме комендантська година

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ніч з 23 на 24 квітня комендантську годину на території Дніпропетровської області скасовано, щоб мешканці могли відвідати нічні великодні богослужіння. Однак у Нікопольському районі комендантська година залишиться, повідомив начальник районної військової адміністрації Євген Євтушенко:

"У зв’язку з близькістю території до зони бойових дій та численними проханнями жителів - отримали від керівництва ОВА погодження щодо змін у житті району на Великодні свята. Світломаскування залишається, вуличне освітлення вмикатись не буде, комендантська година в ніч з 23 на 24 квітня не скасовується, в церквах не буде нічних богослужінь, денні богослужіння пройдуть у звичайному режимі. Вказана позиція узгоджена з силовим блоком, військовими, духовенством, керівниками міст, сільських та селищних громад району. Ми вас чуємо." - йдеться у повідомленні.

Відповідне розпорядження начальника Нікопольської районної військової адміністрації було опубліковано 19 квітня у соцмережах. Згідно з ним:

- В період з 22:00 23 квітня до 05:00 24 квітня 2022 року на території Нікопольського району діятиме комендантська година.

- В темну пору доби 23 та 24 квітня 2022 року діятиме режим світломаскування.

- Релігійним громадам необхідно передбачити проведення святкових заходів 23 квітня до 21:00, а 24 квітня з 6:00.

- Окремо наголошується на недопущенні вживання у святкові дні алкогольних напоїв у громадських місцях.

у великодню ніч у нікопольському районі діятиме комендантська година - зображення 1

 

Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко
Залишити коментар

Відправити