У Покрові повідомили про підозру чоловіку за спробу підкупу поліцейських

У Покрові повідомили про підозру чоловіку за спробу підкупу поліцейських

​​​​​​​З метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху та водіння у стані сп’яніння, чоловік намагався дати правоохоронцям три тисячі гривень хабаря.

Подія сталася 6 травня о 13:40 на вулиці Григорія Середи у місті Покрові. Під час несення служби поліцейські сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили мототранспорт, водій якого кермував без шолому та не мав жодних документів. При спілкуванні з чоловіком поліцейські помітили, що він перебував у стані сп’яніння. 

Задля уникнення відповідальності 44-річний водій намагався домовитися з правоохоронцями. З метою документування факту підкупу поліцейських на місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи. Як встановили правоохоронці, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. 

За результатами обстеження на момент правопорушення вміст алкоголю в організмі порушника складав 1.4 проміле.

За керування мототранспортом у стані сп’яніння правоохоронці склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

30 травня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою чоловіку оголошено підозру за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає штраф або обмеження волі від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області 
за матеріалами Нікопольського РУП

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити