«Авангард» (Покров) — «Лозуватка» (Криворіжський р-н) — 3:2 (3:0)

«Авангард» (Покров) — «Лозуватка» (Криворіжський р-н) — 3:2 (3:0)

А цей матч пройшов в божевільній інтризі, з непередбачуваною розв’язкою!

«Лозуватка» залишилася на 7-й хвилині в меншості на тренерському містку: з технічної площі був вигнаний Шумейко Віталій, який дуже бурхливо і в образливій манері відреагував на призначений 11-й удар в ворота криворіжців. Тепер доля цієї червоної картки і тривалість діскаліфікаціі буде розглянута на найближчому КДК. Пенальті впевнено реалізував Дубовик, вивівши господарів вперед.«авангард» (покров) — «лозуватка» (криворіжський р-н) — 3:2 (3:0) - зображення 1

Господарі в 1-й половині проявляли активність і в середині тайму подвоїли свою перевагу і як не дивно, теж з 11-го удару: тепер круглого в сітку відправив Делятинський. До кінця тайму Дмитро довів справу до розгрому, забивши 3-й м’яч у сітку воріт гостей. Що стосується гостей, то нерви були напружені до межі і в кінцівці 1-го тайму за 2 попередження був вилучений Мацур Любомир. Але «Лозоватку» це не збентежило і другий тайм вони провели навідмінно! Проненко в середині 2-ї поливини робить рахунок 3:1!

 

Емоції переповнювали гравців, особливо з ними не справлялися гості: в одному з епізодів непотрібну 2-гу жовту картку отримує Половенченков Ігор і залишає поле в засмучених почуттях. Але варто віддати належне гостям, які удев’ятьох в першій же атаці після вилучення роблять рахунок 3:2! Відзначився Костянтин Щербаков. Кінцівка матчу була гарячою, але рахунок так і залишився без змін…3:2 — надскладна перемога «Авангарда»!

«авангард» (покров) — «лозуватка» (криворіжський р-н) — 3:2 (3:0) - зображення 2

Текст: Асоціація футболу Дніпропетровської області

Відео: Валерій Звягінцев

Фото: Яна Новицька

Залишити коментар

Відправити