«Батьківщина» на Дніпропетровщині йде на місцеві вибори єдиною, надійною та сильною командою

«Батьківщина» на Дніпропетровщині йде на місцеві вибори єдиною, надійною та сильною командою

18 вересня у м. Дніпро відбулася конференція Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина». Під час заходу, на який зібралися партійці з усього регіону, були висунуті кандидати у депутати місцевих рад різних рівнів.

«батьківщина» на дніпропетровщині йде на місцеві вибори єдиною, надійною та сильною командою - зображення 1

Про цілі партії на майбутніх виборах, програму дій по розвитку країни та регіону розповіли голова обласної організації ВО «Батьківщина» Антоніна Ульяхіна, народний депутат України Вадим Івченко. Також до присутніх телефоном звернулась лідер партії Юлія Тимошенко. Юлія Володимирівна щойно подолала коронавірусну інфекцію, та попри смертельно небезпечну хворобу не втратила своєї потужної енергії, сили волі та чіткого бачення подальшого шляху розвитку країни. І хоч не змогла особисто відвідати конференцію, але надихнула однопартійців на плідну працю. 

Найбільш тривалою та важливою частиною заходу стало висування кандидатів від «Батьківщини» на місцевих виборах 25 жовтня. Цього дня українці обиратимуть місцеву владу на усіх рівнях. Вибори депутатів обласних, районних, а також сільських, селищних, міських рад з кількістю виборців понад 10 тисяч вперше пройдуть за пропорційною системою з відкритими списками. В той же час громади, де менше 10 тисяч мешканців з правом голосу, обиратимуть депутатів у багатомандатних округах за системою відносної більшості. Також жителі оберуть сільських, селищних, міських голів. 

За новим Виборчим кодексом право висувати кандидатів у депутати місцевих рад з більш ніж 10 тисячами виборців мають місцеві організації партій або парторганізації вищого рівня. Тож і у «Батьківщині» Дніпропетровщини зібрали однопартійців з різних куточків області, щоб разом затвердити списки кандидатів до обласної, районних та місцевих рад. Це – символ того, що партія йде на вибори єдиною та надійною командою, до якої увійшли кандидати різних рівнів – від сільради до облради. Адже в «Батьківщині» чудово розуміють: тільки завдяки плідній співпраці між усіма ступенями місцевого самоврядування можливий сталий розвиток кожної громади. 

«батьківщина» на дніпропетровщині йде на місцеві вибори єдиною, надійною та сильною командою - зображення 2

Вибори 25 жовтня вперше пройдуть не тільки за новою виборчою системою, а й за новим адміністративно-територіальним устроєм з великими районами. Так, Нікопольський район тепер об’єднує міста Нікополь, Покров, Марганець, колишні території Томаківського та, власне, Нікопольського районів. Усі ці населені пункти увійшли до виборчого округу №12 з виборів депутатів Дніпропетровської облради. Територіальний виборчий список від «Батьківщини» по цьому округу очолила заступник голови Дніпропетровської обласної парторганізації Олександра Сотула. Олександру Федорівну добре знають на Нікопольщині за її численні добрі справи, постійну допомогу соціально незахищеним верствам населення. Тож у обласній раді вона планує продовжити свою діяльність та вивести її на якісно новий рівень. Другим номером у списку став Володимир Євтушенко –  депутат облради, знана та авторитетна у районі людина, що поділяє програмні положення «Батьківщини». Третім номером у списку був затверджений Іван Рязанцев - відомий у Томаківці підприємець-аграрій, депутат облради.

«батьківщина» на дніпропетровщині йде на місцеві вибори єдиною, надійною та сильною командою - зображення 3

Потужну команду виставила «Батьківщина» і на вибори депутатів Покровської, Нікопольської та Марганецької міських рад. Список кандидатів в депутати у Покровську міську раду очолив депутат міськради, журналіст та громадський діяч Станіслав Новицький, відомий у Покрові своєю активною життєвою позицією. Кандидатом на посаду міського голови Нікополя затвердили керівника громадської спілки «Нікопольці» Віталія Журавльова, а на посаду міського голови Марганця затвердили керівника Марганецького рудоремонтного заводу Ігоря Корогодського. У списку – люди різних соціальних верств, різних професій та життєвого досвіду. Всіх їх об’єднала конструктивна позиція ВО «Батьківщина» щодо розвитку нашої держави та кожної громади, розуміння того, що саме ця партія вже більше двох десятиліть стоїть на захисті інтересів широких верств населення. 

«батьківщина» на дніпропетровщині йде на місцеві вибори єдиною, надійною та сильною командою - зображення 4

Також були затверджені виборчі списки до Нікопольської районної ради, в тому числі ­– і від Покрова. Більш детально з кандидатами до місцевих рад різних рівнів від ВО «Батьківщина» виборці зможуть познайомитись вже скоро ­– після завершення процедури реєстрації. 

Залишити коментар

Відправити