Чемпіонське звання «Зірки над Бугом» - у покровчан

Чемпіонське звання «Зірки над Бугом» - у покровчан

Змагання міжнародного рівня акробати Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти завершили на п’єдесталі абсолютних чемпіонів.

Після трирічної перерви у Вінниці знову стартував міжнародний турнір з акробатики "Зірки над Бугом", цього року – 23-й. Команди з п’яти країн: Азербайджану, Молдови, Португалії, Білорусі, України, близько 150 спортсменів, змагалися за чемпіонське звання. Наше місто представляли вихованці Ольги Образцової та Василіси Мацокіної.

Протягом трьох днів тривав масштабний спортивний форум, до якого були прикуті погляди професіоналів від акробатики. Вінницький турнір відповідає рівню Чемпіонату Європи, тож висока конкуренція визначала і боротьбу. Наші акробати витримали її до кінця. Золото турніру забрала чоловіча пара у складі Івана Хажанця та Миколи Земляного, відомих своєю високою технічністю й майстерністю. Достойно виступила і жіноча пара – Анастасія Конюшенко, Карина Ткаченко. Для дівчат це були перші змагання такого рівня і вони змогли увійти до п’ятірки найсильніших. Така вагома перемога вкотре довела, що у Покрові зростають чемпіони.

Прес-служба міського голови.

Залишити коментар

Відправити