Наші дзюдоїсти серед найсильніших

Наші дзюдоїсти серед найсильніших

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, тренера - Сергія Сінілова, продовжують впевнено крокувати спортивними висотами, цього разу підкоривши столичні татамі.

Початок березня для представників провідних шкіл дзюдо був ознаменований Всеукраїнським відкритим турніром "Київська весна", що проходить під егідою федерації дзюдо України. Понад тисячі юних дзюдоїстів 2002-2008 року народження з усіх областей країни, навіть Білорусії й Словенії, зібралися у легкоатлетичному манежі Київської школи вищої спортивної майстерності. На татамі зійшлися найсильніші, покровчани теж були налаштовані на перемогу, показавши відмінний результат.

Успішно провів чотири бої Олександр Шаповал. Виступаючи у ваговій категорії до 50 кг, він здолав супротивників, завоювавши золото турніру.

На жаль, цього разу не усміхнулася удача решті наших спортсменів, але вони показали справжню волю до перемоги, бійцівський характер.

Сьогодні команда дзюдоїстів готується до наступних змагань, вже незабаром вони відстоюватимуть честь міста й школи на "Дитячій лізі", що відбудеться у Дніпрі, тож побажаємо їм перемоги.

Прес-служба міського голови.

Залишити коментар

Відправити