Покров відзначив День соборності України (додано ВІДЕО)

Покров відзначив День соборності України (додано ВІДЕО)

22 січня наше місто разом зі всією країною відзначало важливе державне свято – День соборності України. В закладах культури та освіти відбувся цілий ряд заходів, присвячених 99-й річниці проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР. А головні урочистості традиційно пройшли біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.

Розпочався захід з патріотичного флешмобу від молоді міста. Як символ соборності України вони скали з окремих частин єдину карту нашої держави.

покров відзначив день соборності україни (додано відео) - изображение 1

Смотреть все фото (24 шт.) - Facebook

Зі словами привітання до присутніх на мітингу звернувся благочинний Покровського благочиння, настоятель храму Іоанна Златоуста отець Володимир. З особливою теплотою говорив він про тих, хто зараз захищає свободу і цілісність нашої держави.

покров відзначив день соборності україни (додано відео) - изображение 2

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх борців за свободу та єдність України, наших земляків, загиблих на Сході України – Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка, Олександра Мокієнка.

покров відзначив день соборності україни (додано відео) - изображение 3

Юні таланти міста подарували учасникам мітингу свої виступи. А завершилися врочистості покладанням квітів до пам’ятника Великому Кобзареві.

Євген Січкаренко

Залишити коментар

Відправити