Покровчани – перемагають

Покровчани – перемагають

Наші спортсмени продовжують радувати абсолютним лідерством на престижних змаганнях, успішно завершуючи рік.

Кубок України – у Покрові

Команда гирьовиків з головною винагородою – саме так завершився Кубок України, який проходив у Херсоні цими вихідними.

Покровчани, які здивували всіх на початку жовтня встановивши рекорд України, знову підняли власні рейтинги. Команда міста разом з тренером, Віталієм Мартинюком, показала чемпіонські результати.

покровчани – перемагають - изображение 1

У поштовху по довгому циклу вихователь 13 дитсадка Олена Жданова за 30 хвилин 275 разів підняла 12-кілограмову гирю, здобувши два золота – у загальному заліку та за програмою ветеранів.

Вихованка центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, Інна Гичкіна, здійснила 450 підйомів 12-кілограмової гирі у марафон-ривку, завершивши виступ першим місцем.

Відзначилися і школярі. Учень СЗШ№9 Дмитро Козуб 480 разів підняв гирю 16 кг у поштовху по довгому циклу, зайнявши найвищу сходинку п’єдестала. Стала першою у гирьовому фіт-кросі учениця п’ятої школи Валерія Жизнєвська.

Попереду був і тренер, Віталій Мартинюк, у марафоні, поштовху довгим циклом здійснив 355 підйомів гирі 24 кг, здобув золото у загальному заліку та золото за програмою ветеранів. Додав очок ще один член команди і працівник комбінату, Богдан Ковальчук, посівши перше місце у фіт-кросі.

Сьогодні гирьовики готуються до Чемпіонату України, яким відкриють вже новий спортивний рік.

Попереду – дзюдоїсти

Вихованці Сергія Сінілова, ДЮСШ управління освіти, директор Ірина Бакієва, є прикладом у витримці й силі спортивного духу. Відмінна підготовка, цілеспрямованість дозволяє їм іти уперед, до нових вершин.

покровчани – перемагають - изображение 2

Так, золотими медалями завершили XVI міжнародний турнір "Кубок Федерації дзюдо Одеської області" Ліза Литвиненко та Володимир Яцик. Одеські змагання серед юнаків і дівчат 2001-2003, 2004-2006, 2007-2009 и 2010-2011 р.н. присвятили воїнам АТО, в них взяли участь спортсмени з України, Азербайджана, Грузії, Ізраїля, Молдови.

Команда "Дзюдо-Дніпро", до складу якої входять покровчани, як завжди була на висоті.

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити