Президент: Дорожнє будівництво – один із показників якісних змін, які відбуваються в державі

Президент: Дорожнє будівництво – один із показників якісних змін, які відбуваються в державі

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент Петро Порошенко проінспектував відремонтовану ділянку дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя.

Виконуючий обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Геннадій Немога поінформував Главу держави про виконаний об’єм робіт та подальші плани. Зокрема, про будівництво кільцевої дороги, яка значно розвантажить рух містом.

Петро Порошенко зазначив, що будівництво кільцевої дороги навколо Дніпра має велике значення . "Це надзвичайно важливо. Ми маємо Дніпро розвантажити від транспортних потоків і зробити його більш комфортним", - наголосив він.Президент також відзначив якість дорожнього покриття, будівництво якого здійснюється, в першу чергу завдяки митному експерименту, а також на базі тендерних процедур. Зокрема, за його словами, до бюджету області надійшло понад 300 мільйонів гривень, отриманих від митниці.

президент: дорожнє будівництво – один із показників якісних змін, які відбуваються в державі - изображение 1

"Якщо спитати людей, що в першу чергу вони зараз бачать як якісні зміни в державі за три роки, то це не тільки побудова армії, безвізовий режим та підписання Угоди про асоціацію з ЄС, ефективні зміни в енергетиці країни, але і дорожнє будівництво", - підкреслив Глава держави.

Під час спілкування з робітниками, які безпосередньо виконують ремонтні роботи ділянки, Петро Порошенко подякував їм за роботу. "Я хотів би подякувати за дуже якісну і ефективну роботу. Це автомагістраль, яка на сьогоднішній день демонструє зміни", - сказав він.

президент: дорожнє будівництво – один із показників якісних змін, які відбуваються в державі - изображение 2

Петро Порошенко наголосив, що із будівництвом автошляхів, особливо у регіонах, не лише налагоджується транспортне сполучення між населеними пунктами та таким чином - зв’язок між людьми. "Це і розвиток бізнесу, транспортної інфраструктури, розвиток туризму, збереження коштів і побудова конкурентоздатної держави", - додав він.

"Я хочу сказати, що плани, які у нас були на 2016 – 2017 роки і наші плани на 2018 рік є надзвичайно амбітні. Всі процедури відбуваються в рамках тендерів, через систему закупівель ProZorro, ефективно економляться кошти державного бюджету. Це наша спільна робота, яка дозволяє нам з впевненістю дивитися в майбутнє", - також сказав Президент, ще раз подякувавши всім, хто долучається до проведення робіт на автошляхах.

Ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь було розпочато в травні цього року. Інтенсивність руху по автошляху - 13,5 тисяч авто добу. Останній ремонт здійснювався у 2005 році. Загальна протяжність поточного ремонту – 35,9 км. Загальна кошторисна вартість – 1 млрд 101 млн 2 тис грн. Завершення виконання робіт – листопад 2017 року.

Залишити коментар

Відправити