«Різдвяні зустрічі»: у Будинку творчості пройшов звітний концерт (ФОТО, ВІДЕО)

«Різдвяні зустрічі»: у Будинку творчості пройшов звітний концерт (ФОТО, ВІДЕО)

Новорічні та різдвяні свята, що відзначалися у нашому місті протягом кільком минулих тижнів, добігли кінця. Одним із останніх святкових заходів став звітний концерт "Різдвяні зустрічі" від вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва.

Художньо-естетичний напрям роботи Будинку творчості представлений різноманітними гуртками, де маленькі мешканці нашого міста можуть розвивати свої природні здібності, вчитися танцям, співу, театральному мистецтву. У дні різдвяних свят всі ці колективи вийшли на сцену, щоб продемонструвати свої творчі здобутки перед численними глядачами, серед яких було чимало рідних та близьких маленьких артистів. А виступати перед такою аудиторією – це завжди особливо приємно, і водночас хвилююче.

«різдвяні зустрічі»: у будинку творчості пройшов звітний концерт (фото, відео) - изображение 1

Смотреть все фото (45 шт.) - Facebook

Програма звітного концерту об’єднувала хореографічне, вокальне та театральне мистецтво. Справжніми музичними подарунками для глядачів стали різдвяні та новорічні пісні у виконанні вихованців гуртків "Каприз", "Ексклюзив" та "Гармонія". Динамічні виступи, що поєднали танець та спорт, продемонстрував гурток спортивної хореографії "Джем". Театральний колектив "Інший вимір" підготував обрядове дійство, засноване на українських народних звичаях та традиціях. А клуб бально-спортивного танцю "Феєрія", що також завітав на свято, як завжди порадував яскравими та різноманітними танцювальними номерами.

«різдвяні зустрічі»: у будинку творчості пройшов звітний концерт (фото, відео) - изображение 2

Кращою оцінкою виступів були щирі оплески, що лунали в глядацькій залі. А самі глядачі, судячи з посмішок на обличчях, отримали від звітного концерту заряд позитивних емоцій та справжнього святкового настрою.

«різдвяні зустрічі»: у будинку творчості пройшов звітний концерт (фото, відео) - изображение 3

Євген Січкаренко

Залишити коментар

Відправити