Яскравий фінал святкового сезону (ФОТО, ВІДЕО)

Яскравий фінал святкового сезону (ФОТО, ВІДЕО)

12 січня у Дитячій школі мистецтв відбулося міське мистецьке свято "Щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто - мати Україна", що вже традиційно підвело творчі підсумки новорічних та різдвяних свят.

На святково прикрашеній сцені зустрілися кілька поколінь артистів нашого міста – від вже досвідчених ветеранів, що протягом десятирічь радують нас своїми виступами, до вихованців творчих осередків міста, які, незважаючи на юні роки, вже встигли стати переможцями та лауреатами престижних фестивалів та конкурсів. А оскільки мистецьке свято відбувалося напередодні Дня Святого Василя, Щедрого вечора та "Старого Нового року", то його головною темою стали звичаї та традиції українського народу.

яскравий фінал святкового сезону (фото, відео) - изображение 1

Смотреть все фото (36 шт.) - Facebook

Колядки, щедрівки, пісні на святкову тематику лунали у прекрасному виконанні хору ветеранів війни та праці "Вікторія", вокального ансамблю "Любавичі", колективу Територіального центру, вихованців класу сольного співу Дитячої музичної школи, дуету Анастасії Прядко та Вікторії Мамонової, Оксани Швець, Мілени Полянської.

яскравий фінал святкового сезону (фото, відео) - изображение 2

Яскраві та масштабні хореографічні номери подарував глядачам танцювальний колектив "Gold Way Dance". Святкові мелодії на різноманітних музичних інструментах віртуозно виконували ансамблі скрипалів "Каніфолька" та "Гліссандо", бандуристка Варвара Сізова, скрипаль Лія Куартова, ансамбль баяністів та акордеоністів.

яскравий фінал святкового сезону (фото, відео) - изображение 3

А театральний колектив "Сюрприз" вразив веселими музичними номерами з піснями та танцями, до яких були залучені не тільки майже справжні зірки української естради, такі як Дзідзьо, а й батьки вихованців, які цього разу вийшли на одну сцену зі своїми талановитими дітьми.

яскравий фінал святкового сезону (фото, відео) - изображение 4

Тож завершення сезону новорічних та різдвяних свят у нашому місті було дійсно вражаючим та насиченим. А глядачі, що цього по-справжньому щедрого на таланти вечора вщерть заповнили затишну концертну залу Дитячої школи мистецтв, отримали чудову змогу наостанок зануритися у чарівну атмосферу улюбленого свята.

Євген Січкаренко

Залишити коментар

Відправити