Собори їхніх душ

Собори їхніх душ

Захоплюючий світ дитячих фантазій та нове сприйняття навколишнього світу відкрили роботи переможців обласного конкурсу творчості "Собори наших душ", серед яких і покровчани. 8 квітня у Будинку вчителя відбулося літературно-мистецьке свято, де нагороджували кращих юних літераторів, художників та композиторів зі всієї області та їхніх наставників.

Здобувши перемогу на міському етапі, конкурсанти з Покрова підтвердили високі результати і на обласному - у Дніпрі. Журі конкурсу, що складалося з професійних художників, поетів, членів творчих спілок України з поміж понад п’яти тисяч учасників відзначили творчі здобутки покровчан.

У номінації "Юні літератори" вже не вперше перемогу здобувають вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва - гурток "Жайворонок" (керівник Лариса Коваленко). Ось і цього разу гарні результати показали Уляна Ігнатенко – ІІ місце (проза), Дар’я Сергієнко - ІІІ місце (проза), Тетяна Макаренко – ІІІ місце (поезія).

Також ІІІ місце здобула прозова робота одинадцятикласника із СЗШ №2 Олександра Петровського (вчитель Інна Панікарчик). За активну участь був відзначений учень ліцею Мирон Фесенко (вчитель Тетяна Мирошниченко).

За підсумками конкурсу ІІІ місце в номінації "Образотворче мистецтво" здобула вихованка Будинку творчості дітей та юнацтва із гуртка "Палітра" - Владислава Гащиц (керівник Вікторія Адаменко).

Авторів найкращих робіт нагородили дипломами від організаторів конкурсу - департаменту освіти і науки облдержадміністрації та цінними подарунками.

Грамоти від профільного департаменту були вручені і наставникам юних талантів.

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити